Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Dorpsduim Baarle-Nassau

Tijdens het dorpsgesprek op 16 januari introduceerde burgemeester De Hoon-Veelenturf de zogenaamde ‘Dorpsduim’ voor Baarle-Nassau. De dorpsduim is een eenmalig geldbedrag van de gemeente. Het is bedoeld voor plannen of ideeën om bijvoorbeeld de saamhorigheid of leefbaarheid in uw dorpskern te verbeteren.

Iedere kern een dorpsduim

Inwoners van de kern Baarle-Nassau kunnen tot 1 april 2019 plannen aandragen die voor de dorpsduim in aanmerking kunnen komen. Inwoners van Castelre konden tot 1 december 2018 ideeën indienen voor de dorpsduim. Inwoners van Ulicoten hadden tot 1 februari 2019 de gelegenheid om een idee voor de dorpsduim in te dienen. Zowel uit Castelre als uit Ulicoten ontvingen we meerdere aanmeldingen. Welke we belonen met een dorpsduim? Daarover berichten we in de komende periode.

Meer weten of aanmelden?

Op www.baarle-nassau.nl/dorpsduim leest u meer over de dorpsduim. Wilt u overleggen over uw idee? Neem dan contact op met Kees Robben of Jeroen Leemans via communicatie@abg.nl of via 14 013. Via het mailadres communicatie@abg.nl kunt u uw idee voor de dorpsduim ook aanmelden.