Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

NIEUWE TOERISME APP ‘VISIT BAARLE’ – óók voor ondernemers

Baarle-Hertog en Baarle-Nassau gaan deze zomer online met een nieuwe app: Visit Baarle. Met deze gratis app bundelen we voor toeristen én inwoners alle nodige informatie over evenementen, culturele activiteiten, toerisme en recreatie.

Stappen & Shoppen

Beide gemeenten, Toerisme Baarle en Stichting Ondernemend Baarle (StOB), werken hiervoor samen met Stappen & Shoppen.

Stappen & Shoppen bereidt op dit moment de lancering voor van deze nieuwe Visit Baarle-app én de website www.VisitBaarle.com. Toerisme Baarle en beide gemeenten werken ondertussen samen om informatie over alles wat er in Baarle te zien en te beleven is in de app en op de website te zetten.

Gratis profiel voor handelszaken en horeca op Visit Baarle

Naast bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, culturele activiteiten en evenementen, bieden we iedere ondernemer van Baarle een gratis basisprofiel aan op Visit Baarle. Dit basisprofiel bevat je bedrijfsnaam met adres, openingsuren, logo en een korte omschrijving. Daarnaast kan je maximaal vijf sfeerbeelden van je zaak toevoegen.

Klik hier om jouw zaak aan te melden. Doe je dit vóór 31 juli 2018, dan heeft ook jouw zaak een basisprofiel bij het online gaan van de nieuwe app. Vul het formulier in en mis de start van Visit Baarle niet! 

Meer info (tijdstip en locatie) volgt op deze website, in Ons Weekblad en in de nieuwsbrief van StOB.