Herstelwerkzaamheden bestrating weggedeelte Sint Annaplein

28 februari 2023

In december stelden we het weggedeelte van het St. Annaplein terug open voor het verkeer. Helaas kwamen we erachter dat de straatstenen niet helemaal goed blijven liggen. Daarom is het noodzakelijk om de straatstenen opnieuw te leggen.

Start werkzaamheden op maandag 6 maart

Na overleg met de gemeente start aannemersbedrijf Van der Zanden maandag 6 maart met het opnieuw leggen van de stenen in een ander, sterker patroon. Het gedeelte vanaf de kruising met de Singel tot de volgende kruising met het Sint Annaplein nabij de Groene Vlinder komt als eerste aan de beurt. Daarna pakt de aannemer het gedeelte vanaf de kruising bij de Groene Vlinder tot de Klokkenstraat aan.

Werkzaamheden duren drie weken

Het voetpad, de parkeerplekken en het vernieuwde wegdek bij de drempels hoeven niet opnieuw bestraat te worden. Ook het groen blijft hetzelfde. De gemeente verwacht dat de totale werkzaamheden drie weken duren. We begrijpen dat dit vervelend is, maar vragen hiervoor uw begrip. De woningen en bedrijven blijven bereikbaar over het voetpad. U kunt tijdens de werkzaamheden ook parkeren op het Sint Annaplein. Hiervoor volgt u een omleiding. We leiden het doorgaande verkeer om met tijdelijke maatregelen.