NK Tegelwippen inspireert voor meer groen deze herfst

14 september 2023
sfeerbeeld

Met de zomer op zijn einde en het najaar voor de deur, biedt de herfst niet alleen prachtige kleuren en verlichting van de hitte, maar ook een ideale gelegenheid om uw tuin te laten herleven. Het najaar wordt vaak over het hoofd gezien als hét seizoen om planten te (ver)planten, maar experts wijzen erop dat dit juist de beste tijd is om groen te laten groeien. 

Tijdens deze maanden blijft de bodem relatief warm en vochtig, wat optimale omstandigheden creëert voor planten om diep te wortelen en in een soort "slaapstand" te gaan voor de winter. Zodra het voorjaar aanbreekt, kunnen ze direct beginnen te groeien en bloeien, waardoor je snel kunt genieten van een weelderige tuin.

Extra korting op plantgoed

Het NK Tegelwippen loopt nog tot 31 oktober 2023, en voor degenen die willen meedoen, is er goed nieuws. Bij bestellingen vanaf 5 vierkante meter verwijderde tegels, biedt Plantbezorgd.nl een korting van 25 euro op je totale aankoopbedrag. Als extra gemak blijft de tegeltaxi beschikbaar om uw tegels op te halen.

Gratis tegeltaxi

De gratis tegeltaxi gaat op 3 oktober weer rijden. Wilt u gebruik maken van de gratis tegeltaxi? Meld u dan snel aan! https://www.baarle-nassau.nl/nktegelwippen