Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Inspraak Visie Vrijetijdseconomie

22 februari 2018

De gemeente Baarle-Nassau heeft een bloeiende vrijetijdseconomie. Er zijn veel campings en vakantieparken in het buitengebied en het centrum van Baarle-Nassau heeft veel winkels en horeca waar veel bezoekers op af komen.

Tot op heden is er geen visie die specifiek is gericht op de vrijetijdseconomie. Wel werken we natuurlijk op dit gebied ook al jarenlang samen met de gemeente Baarle-Hertog en weten we dat recreatie en toerisme een groeiende bedrijfstak is.

Het afgelopen jaar hebben wij gewerkt aan een Visie Vrijetijdseconomie. Daar zijn ondernemers en belangstellenden bij betrokken en er zijn verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Het college van burgemeester en wethouders wil de visie graag voor inspraak aan iedereen voorleggen, voor dat de raad er een besluit over neemt.

Vandaar dat wij de visie voor een periode van 4 weken ter inzage leggen. De visie kunt u hier (PDF, 991 kb)  downloaden, samen met de Leefstijlanalyse (PDF, 2.188 kb) . Tijdens die inzageperiode, van dinsdag 27 februari tot en met maandag 19 maart 2018, kunt u een inspraakreactie indienen bij het college. Deze reacties betrekken wij bij het voorstel dat we aan de raad doen over het vaststellen van de visie.