Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Dorpsduim gemeente Baarle-Nassau

28 september 2018

Tijdens het dorpsgesprek in Castelré op 24 september 2018 heeft burgemeester De Hoon-Veelenturf de zogenaamde ‘Dorpsduim’ geïntroduceerd. De Dorpsduim is een éénmalige financiële bijdrage van de gemeente om plannen of ideeën van inwoners uit te voeren. Heeft u een idee hoe u de saamhorigheid of leefbaarheid in Castelré, Ulicoten of Baarle-Nassau kunt verbeteren? Wilt u bijvoorbeeld extra groen aanbrengen in uw buurt? Of samen met dorpsgenoten zwerfvuil aanpakken of een dienstenveiling organiseren? Dan is de Dorpsduim wellicht iets voor u. Voor zowel Castelré, als voor de kern Ulicoten en voor Baarle-Nassau is er een Dorpsduim beschikbaar.

Meer weten of aanmelden?

Op de www.baarle-nassau.nl/dorpsduim leest u meer over de spelregels voor de Dorpsduim.

Wilt u overleggen over de aanpak van de activiteit? Neem dan contact op met Kees Robben of Jeroen Leemans via communicatie@abg.nl of via telefoonnummer 14 013. Via het mailadres communicatie@abg.nl kunt u uw idee ook aanmelden voor de Dorpsduim.

Indientermijn

Inwoners van Castelré kunnen hun ideeën voor de Dorpsduim tot 1 december 2018 indienen. Het gemeentebestuur gaat ook nog op dorpsgesprek in Ulicoten (op 21 november 2018) en in Baarle-Nassau (op 16 januari 2019). Daar wordt dan ook aandacht geschonken aan de Dorpsduim en de indientermijn voor deze kernen.