Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Mantelzorgcompliment 2018

12 september 2018

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor mensen met een chronische ziekte, een handicap of mensen die hulpbehoevend zijn. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis.

Als waardering hiervoor krijgen zij het mantelzorgcompliment. Dit is dit jaar ook weer financiële blijk van waardering van 150,00 Euro.

Wie komt in aanmerking voor het mantelzorgcompliment?

Degenen die:

  • minimaal 8 uur per week voor tenminste 3 maanden hulp verleent aan een naaste;
  • zorgt voor iemand die in gemeente Baarle-Nassau woont;

Degene die de zorg krijgt én degene die de zorg geeft kunnen het mantelzorgcompliment aanvragen voor degene die de zorg biedt. De aanvraag moet ondertekend zijn door degene die de zorg krijgt als de mantelzorger. De aanvraag moet uiterlijk 31 december 2018 binnen zijn.

U kunt maar één mantelzorgcompliment per zorgvrager aanvragen.

Hoe vraag ik een mantelzorgcompliment aan?

Wilt u het mantelcompliment aanvragen? Download dan het aanvraagformulier (PDF, 334 kb) . Stuur het ingevulde en ondertekende aanvraagformulier uiterlijk 31 december 2018 naar: Gemeente Baarle-Nassau, t.a.v. Kitty Vrolijk, Postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau. U kunt het formulier ook ophalen bij het gemeentehuis in Baarle-Nassau, De Bremerpoort in Ulicoten en het Cultureel Centrum Baarle.

U kunt het formulier ook afgeven op het gemeentehuis of mailen naar kittyvrolijk@abg.nl onder vermelding van ‘mantelzorgcompliment Baarle-Nassau 2018’.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de gemeente via kittyvrolijk@abg.nl of 088-3821473.