Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Visitbaarle.com gaat op 22 november online

06 november 2018

Visitbaarle.com is een platform voor heel Baarle. Inwoners en bezoekers vinden er informatie over horeca, het winkelaanbod, evenementen, cultuur en beleving. De beide gemeentes, Toerisme Baarle en het StOB ondersteunen dit platform.

Uitnodiging aan ondernemers

Op donderdagavond 22 november om 20.00 uur is de lancering van dit nieuwe platform in het CCB in Baarle. We nodigen alle ondernemers uit om hierbij aanwezig te zijn. De website is er voor Iedereen die interesse heeft in Baarle of een bedrijf of onderneming in Baarle.

Het platform

De organisatie Stappen & Shoppen zorgt voor de ontwikkeling van dit platform. Zij geven op 22 november in het CCB in Baarle een presentatie waarin alle mogelijkheden van dit platform aan bod komen. Iedere ondernemer krijgt een gratis basisprofiel. Dit basisprofiel bevat uw bedrijfsnaam met adres, openingsuren, logo, 5 sfeerfoto’s en een korte omschrijving. Stappen & Shoppen vertelt op dan ook welke mogelijkheden er nog meer zijn voor ondernemers dankzij het premium account. Tegen betaling wordt uw profiel dan uitgebreid met professionele interieurfoto’s, koppeling met social media, eigen nieuwsberichten en nog veel meer.

Aanmelden

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Graag vooraf aanmelden via trees.van.geluwe@baarle-hertog.be. Aanmelden is mogelijk tot 15 november. Onder de aanwezige ondernemers verloten we 250,00 euro online tegoed om uw onderneming een vliegende start te geven op dit platform!