Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Doet u mee met de Week van de Amateurkunsten?

18 februari 2019

De Week van de Amateurkunsten (WAK) wil alle activiteiten van amateurkunstenaars/-liefhebbers in de kijker zetten en op die manier extra waarderen. Bent u acteur bij een theatergroep? Speelt u muziek in een bandje? Of zingt u in een koor? Maakt u schilderijen of beeldwerken? Danst u graag? Laat u dan zien tijden de WAK-week. De WAK-week is van woensdag 24 april tot en met zondag 5 mei.

Kunstenroute

Op zondag 28 april opent het Toeristisch Seizoen rond de Belgische Kerk. Toerisme Baarle en Cultureel Centrum Baarle organiseren dan een boeiende kunstenroute op de as van de Belgische Kerk tot aan het Cultureel Centrum. Zij zoeken muziekbands, koren, fanfares, dansgroepen die dan willen optreden.

Andere activiteiten

Organiseer je in de WAK-week zelf een activiteit in het clublokaal, een zaaltje of bij thuis? En zoekt u extra promotie? Meld dan uw activiteit. WAK Baarle neemt deze graag op in de promotiecampagne over de WAK-Week.

Meer weten of aanmelden?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Wim Vervoort via wim.vervoort@ccbaarle.org of 013 507 82 33. WAK Baarle organiseert de WAK-week. WAK Baarle is een organisatie van Cultureel Centrum Baarle en Toerisme Baarle, in samenwerking met de gemeentes Baarle-Hertog en Baarle-Nassau en vele kunstenaars.