Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Woning aan de Boschovenseweg gesloten na vondst hennepkwekerij

27 mei 2019

Een woning aan de Boschovenseweg in Baarle-Nassau is voor de duur van 2 maanden gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. Dat heeft burgemeester De Hoon-Veelenturf besloten.

Op 18 april 2019 trof de politie in de woning aan de Boschovenseweg in Baarle-Nassau een hennepkwekerij aan. In de hennepkwekerij stonden 90 (zeer grote) hennepplanten. De kwekerij was erg professioneel ingericht in een voormalig inpandig zwembad.

Door het besluit van de burgemeester is het verboden om de woning van 27 mei 2019 tot en met 27 juli 2019 te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente een eind maken aan drugsoverlast vanuit deze locatie. De gemeente heeft omwonenden per brief geïnformeerd over deze maatregel.

Meld Drugsoverlast

Drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Baarle-Nassau en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners is daarbij onmisbaar. Ervaart u drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Meld dan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie.