Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Expositie van Joke Kroon in het gemeentehuis Baarle-Nassau

18 juni 2019

Van 19 juni tot 18 oktober kunt u in de hal van het gemeentehuis in Baarle-Nassau een nieuwe expositie bekijken. Dit keer zijn de werken van Joke Kroon uit Ulicoten te zien.

Tekenen en schilderen

Sinds haar jeugdjaren tekent Joke al. Door haar drukke gezinsleven en baan is het tekenen toen tijdelijk naar de achtergrond geschoven. 8 Jaar gelden heeft ze het tekenen weer opgepakt en is ze ook gaan schilderen. Ze had niet verwacht wat dit teweeg zou brengen.

Joke heeft schilderles gehad in België in de rustieke omgeving van Corsendonk van Marleen Mols. Joke heeft een Masterclass opleiding gehad van Cornelis Le Mair. Zij volgde de klassieke kunstacademie in Groningen en kreeg in Baarle-Nassau les van de schilder Frans de Kok.

Rembrand van Rijn-Prijs 2018

De wijngaard ‘Hof van Baarle’ heeft het initiatief genomen om een unieke kunstwijn op de markt te brengen. Het etiket hiervoor is ontworpen door Joke Kroon, gelauwerd met de Rembrand van Rijn Prijs 2018.

Openingstijden

U kunt de expositie bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze vindt u op onze website www.Baarle-Nassau.nl.