Inloopavond mobiliteitsplan Baarle op donderdag 26 september

19 september 2019
Praat en denk mee!

De gemeenten Baarle-Hertog en Baarle-Nassau werken aan een mobiliteitsplan voor Baarle. Met het plan spelen de gemeenten in op de veranderende verkeersbewegingen in het centrum van Baarle na de opening van de randweg. 

Verbetering verkeersafwikkeling in dorpskern

Het mobiliteitsplan ligt in concept op tafel. In het plan staat hoe de gemeenten de leefbaarheid en de verkeersveiligheid van de wegen in Baarle willen verbeteren. Beide gemeenten willen Baarle aantrekkelijker maken voor bewoners, toeristen, horeca en handelaars. Punten die in het plan aan bod komen zijn de maximumsnelheden, het verplaatsen van een aantal bebouwdekomgrenzen en het mogelijk invoeren van √©√©nrichtingsverkeer in een gedeelte van de Molenstraat en een gedeelte van de Kapelstraat. 

Loop tussen 17 en 21.30u binnen in het Cultureel Centrum Baarle

Voordat de beide gemeenteraden het plan in december 2019 vaststellen, zijn we benieuwd naar de mening van onze inwoners. We nodigen je daarom uit voor een inloopavond op donderdag 26 september van 17u tot 21.30u in het Cultureel Centrum Baarle. Doorlopend kun je langskomen op een moment dat voor jou het beste past. We vertellen dan graag meer over het plan. Uiteraard is er alle ruimte om te reageren op en vragen te stellen over het plan. Na afloop van de inspraakronde beoordelen beide gemeenten de reacties. De gemeenteraden kunnen de reacties meenemen in het uiteindelijke mobiliteitsplan.

Bekijk het mobiliteitsplan (PDF, 2.139 kb)  en de bijbehorende bijlagen (PDF, 6.480 kb) .

Jouw mening telt!

Ben je niet in de gelegenheid om te komen, reageer dan hier op de plannen.