Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

15 september 2019

Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk. Na een periode van 28 dagen niet roken is de kans namelijk 5x groter dat iemand ook echt stopt. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 270.000 stoppers meegedaan. Zij hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt.

Meedoen aan Stoptober

U kunt zich inschrijven voor Stoptober via de website www.stoptober.nl. U kunt dan gebruik maken van alle steun die Stoptober biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld de Stoptober-app vanaf 28 september downloaden. Deze 28 dagen niet roken-reis start op 1 oktober.

Stoppen met roken doet u niet alleen

Dit jaar kunnen stoppers, net als voorgaande jaren, gebruik maken van de gratis Stoptober-app. De app heeft een community-functie, motiverende berichten en een ‘noodhulp’-lijn. De Stoptober-app is beschikbaar voor iOS en Android. U kunt de app downloaden van eind september tot 31 oktober en het hele jaar gebruiken ter ondersteuning. Via social media blijft u op de hoogte en staat u in contact met anderen die hetzelfde doormaken. U kunt ook ervaringen uitwisselen. Op Stoptober.tv vindt u allerlei inspirerende filmpjes. Daarnaast kunnen deelnemers een gratis Stoptober Magazine ophalen bij het Kruidvat. Meer informatie vindt u op www.stoptober.nl.