Cultureel Centrum Baarle zoekt een beheerder (16 uur per week)

22 oktober 2019

Cultureel Centrum Baarle wil het kloppend hart van cultureel Baarle zijn en zorgt voor verbinding met en tussen mensen. Cultureel Centrum Baarle ondersteunt mensen en zorgt ervoor dat iedereen de nodige plek, ondersteuning en inspiratie hiervoor krijgt. We willen de huiskamer zijn voor iedereen uit Baarle en nabije omgeving. De aparte geografische situatie van ons enclavedorp (België-Nederland) is een unieke meerwaarde. We zijn geen eiland en willen diep verankerd blijven in de Baarlese samenleving. We willen iedereen uit Baarle elk jaar minstens één goede reden geven om het cultureel centrum te bezoeken.

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Je werkt als beheerder en bent verantwoordelijke voor onze website.

Je komt in een team van 9 personen terecht waarvan 3 collega-beheerders.

Functie    

Als beheerder werk je met je drie collega’s aan de dagelijkse organisatie van het cultureel centrum. Dat betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor het functioneel en operationeel beheer van ons gebouw waar vele verenigingen hun activiteiten ontwikkelen.

De hoofdtaken zijn: klaar zetten van zalen in functie van de activiteiten, dranken serveren tijdens de activiteiten, kleine reparaties uitvoeren, mee organiseren van eigen activiteiten van het cultureel centrum.

Daarnaast zorg je ervoor dat onze website dagelijks onderhouden wordt. Je zorgt ervoor dat alle informatie relevant en actueel is. 

Profiel

We zoeken iemand die de handen uit de mouwen wil steken en van aanpakken weet. Je bent best wel handig. Je hebt niet alleen een gezonde interesse in digitale media maar je kan er ook wel mee aan de slag en ermee werken. (Of ben je bereid dit op korte tijd te leren.) Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent dienstverlenend ingesteld en servicegericht. Je neemt initiatief en bent betrouwbaar. Je wil flexibel werken zowel overdag als ’s avonds. Ook af en toe weekendwerk schrikt je niet af. Je gedijt in een open werkomge-ving en bent sociaal en warm in de omgang met mensen. Cultureel Centrum Baarle wil zijn rol in de Baarlese samenleving versterken. Je bent enthousiast om hieraan je bijdrage te leveren.

Aanbod

We bieden je een contract van 16 uur per week aan. Na een succesvolle proefperiode volgt een vaste aanstelling. 

Je functie is ingeschaald in salarisschaal 05 van de CAO Sociaal Werk Nederland. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2754 bruto bij een volledige baan van 36 uur per week. Je salaris wordt aangevuld met de premies, afgesproken in onze CAO: vakantiegeld, eindejaarspremie, woon-werkverkeer, vakantie-uren op basis van leeftijd.

Je indiensttreding is voorzien begin januari 2020.

Je werkt voor een Nederlandse Stichting en dus volgens de Nederlandse arbeidswetgeving. Als je in België woont, informeer je hierover goed.

Solliciteren

Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega wil worden, wat je ervaringen zijn, wie je bent en waarom je naar deze functie solliciteert. Maximum 2 A4-pagina’s voor je hele sollicitatie. Zet alles in één document/bijlage.

Je sollicitatie is ten laatste op dinsdag 5 november om middernacht bij ons. De selectiecommissie maakt een selectie van kandidaten die we uitnodigen voor een gesprek. Het sollicitatiegesprek is gepland op donderdag 14 november tussen 16.00 en 20.00 uur in het Cultureel Centrum.

We informeren je goed en tijdig over elke stap in het sollicitatieproces.

Je mailt je sollicitatie naar wim.vervoort@ccbaarle.org

Meer informatie over het Cultureel Centrum Baarle kan je vinden via www.ccbaarle.org. Je kan op onze website ook meer documenten vinden, zoals onze missietekst en de CAO Sociaal Werk.

Meer weten over de vacature? Bel of mail ons via 0032 14 699 326, 0031 13 507 82 33 of wim.vervoort@ccbaarle.org