HuidHonger: intieme voorstelling verbeeldt kindermishandeling

21 oktober 2019
Gratis voorstelling in Gilze voor inwoners en beroepskrachten

Theatergroep Rauwkost speelt op 21 november om 19.30 de voorstelling HuidHonger in Cultureel Centrum de Schakel in Gilze. De voorstelling verbeeldt op een intieme en respectvolle manier hoe het is om als kind mishandeld te zijn. Samen met de regionale Taskforce Kindermishandeling willen we dat mensen zich ervan bewust zijn wat kindermishandeling is en maken het daarom mogelijk dat inwoners en beroepskrachten deze voorstelling gratis kunnen bezoeken. 

HuidHonger

De theatergroep Rauwkost maakt met HuidHonger een intense theatervoorstelling over het thema kindermishandeling. De pijn van hoofdpersoon Jaap is zichtbaar, maar ook zijn abrupte reacties. De absurdheid van zijn hersenen en de humor die daarmee gepaard gaat. Jaap springt van nu, naar gisteren, naar de toekomst en naar toen hij 9 jaar was. De roekeloze eindjes verbinden lukt hem niet meer. Jaap is de weg kwijt. En dat begon als kind. 

Kindermishandeling. Ook u kunt iets doen!

Wellicht heeft u na de voorstelling behoefte om te praten over kindermishandeling of over wat u tijdens de voorstelling heeft gezien. U kunt natuurlijk met andere bezoekers van de voorstelling napraten in de foyer. Praat u liever met een beroepskracht na, dan kunt u na de voorstelling terecht in de Leesfoyer van De Schakel. De gemeente deelt deze avond ook informatie uit over hoe u signalen van kindermishandeling herkent en met wie u eventuele zorgen kunt delen. 

Reserveer uw kaarten

U reserveert uw gratis kaarten via www.ccgr.nl. Per persoon kunt u maximaal vier kaarten reserveren. De voorstelling is geschikt voor publiek vanaf 12 jaar. Als u kaarten reserveert, dan verwachten wij ook dat u komt. Anders brengen wij de kaarten alsnog in rekening.

Meer informatie over kindermishandeling vindt u op zorgenomeenkind.nl. Deze website is een initiatief van de regionale Taskforce Kindermishandeling, een netwerk van beroepskrachten, organisaties en inwoners van de regio Hart van Brabant.