Uitnodiging bijeenkomst ‘zaken doen met de gemeente’

14 oktober 2019

Ben je ondernemer in onze gemeente? En wil je meer weten over de mogelijkheden om zaken te doen met de gemeente? Kom dan op woensdagavond 23 oktober 2019 van 19.00 uur tot 23.00 uur naar de bijeenkomst ‘zaken doen met de gemeente’ in cultureel centrum De Schakel in Gilze. Graag vooraf aanmelden. Medewerkers van de ABG-organisatie gaan dan graag met je in gesprek over onderwerpen als aanbesteding, inkoop, sociale zaken en duurzaamheid. De ABG-organisatie werkt voor de gemeente Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen,  De organisatie is in handen van de ABG-organisatie, de gemeente Alphen-Chaam, de gemeente Baarle-Nassau, de gemeente Gilze en Rijen, het GRIC en OCT.

Wat bieden we tijdens de avond?

De avond start met een plenaire opening waarna de inhoudelijke onderwerpen (aanbesteding, inkoop, arbeid, duurzaamheid) aan de orde komen. Daarna sluit je aan bij twee deelsessies. Je hebt de keuze uit deelsessie met medewerkers uit de clusters Leefomgeving, Ruimtelijke Ontwikkeling, Gebouwenbeheer, Facilitaire Zaken, Sociale Zaken, Buitendienst en het Inkoopbureau.

Het is de bedoeling dat medewerkers en ondernemers elkaar leren kennen. Daarom beginnen we de eerste sessie met een voorstelronde. De medewerker(s) van de gemeente geven daarna uitleg over de projecten, opdrachten, procedure en de gunning. Na de tweede deelsessie is er ruimschoots de mogelijkheid om in een informele sfeer verder van gedachten te wisselen met de medewerkers, bestuurders en andere ondernemers.

Hoe ziet het programma er uit?

19.00 uur           Inloop

19.30 uur           Opening

19.35 uur           Algemene uitleg inhoudelijke onderwerpen

20.30 uur           Pauze

21.00 uur           Sessies Ronde 1 (keuze cluster/sessie)

21.30 uur           Sessies Ronde 2 (keuze cluster/sessie)a

22.00 uur           Afronding formele gedeelte

22.05 uur           Informele naborrel

23.00 uur           Einde bijeenkomst

Meld je vooraf aan

Om de avond goed voor te bereiden vragen we je om vooraf aan te melden via https://www.gric.nl/aanmelden/aanmeldformulier-gric-activiteiten. Geef op het formulier ook aan naar welk cluster je belangstelling uit gaat. Wij kunnen op die manier inschatten of we voor een cluster mogelijk meerdere groepen moeten inrichten.