Informatieavond duurzaam wonen en energie besparen

11 november 2019

Met energiebesparende maatregelen bespaart u energiekosten en wordt uw woning duurzamer én comfortabeler. Welke mogelijkheden zijn er om te verduurzamen? En hoe pak je dit aan? Wilt u ook alles weten over isolatie, ledverlichting en slimme meters? Of bent u al een stap verder en denkt u aan energieopwekking met bijvoorbeeld zonnepanelen?
We organiseren samen met het Regionaal Energieloket en Rabobank de Zuidelijke Baronie een informatieavond over het verduurzamen van uw woning. Deze bijeenkomst is op maandag 18 november 2019 in het gemeentehuis aan de Singel 1 in Baarle-Nassau.

U krijgt dan informatie over de mogelijkheden die er zijn om uw woning stapsgewijs te verduurzamen. Vanaf 18.45 uur bent ue van harte welkom. Het programma begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Energieloket Baarle-Nassau

Klimaatakkoord, energietransitie, verduurzaming, natuurrampen… het nieuws is er vol van. We staan samen voor een grote opgave. We kunnen ons voorstellen dat u hierover veel vragen heeft. Wat kunt u nú al doen? Zijn er subsidies? Wat levert het op? Daarom hebben we afgelopen zomer een energieloket geopend. Samen met de Provincie, energieleveranciers, bedrijven en de andere gemeenten uit de regio. 

Stappenplan

Het Regionaal Energieloket werkt met een stappenplan om uw woning te verduurzamen. Op die manier ziet u welke stappen u meteen kunt zetten om uw huis duurzamer en comfortabeler te maken. En waar u beter nog even mee kunt wachten. Zo loopt u niet het risico om te veel geld uit te geven aan het verbeteren van uw woning, maar kunt u wel meteen aan de slag. 

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Voor verschillende maatregelen om je huis te verduurzamen kunt u subsidie krijgen. Ook zijn er andere mogelijkheden voor de financiering. Het Energieloket vertelt over die mogelijkheden en vertelt waar u er meer over kunt vinden. We zien u graag op 18 november.

Meer weten?

Neem ook eens een kijkje op www.regionaalenergieloket.nl/baarle-nassau