Kom pak... allemaal een afvalzak! Landelijke Opschoondag 21 maart

14 februari 2020

Op zaterdag 21 maart steken buren, scholen, vrienden en verenigingen de vuilniszakrollen onder de arm.
Ze halen de prikkers uit de schuur, maken een sopje en trekken hun stevige schoenen aan. Ook dit jaar is er een Landelijke Opschoondag. Een jaarlijks terugkerende dag waarin we extra aan de slag gaan om onze buurten schoon te maken en te houden. Dat woont fijn en zo'n dag samen aan de slag is nog gezellig ook!

U bepaalt en wij trakteren

Uiteraard bepaalt u zelf wat u doet op 21 maart. U weet wat de behoefte is in uw buurt of straat.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • het opruimen van zwerfvuil en blad
  • speelvoorzieningen schoonmaken of schilderen
  • bankjes opknappen
  • brandgangen schoonmaken
  • straatnaambordjes schoonmaken

Door mee te doen krijgt u een schonere leefomgeving. √Čn elke deelnemer krijgt iets lekkers! Daar zorgen wij samen met de Woonstichting Leystromen voor. Samen organiseren we de Opschoondag in onze gemeente. 

Waar kan ik me inschrijven?

Stuur een mail naar opschoondag@abg.nl en vraag om een inschrijfformulier. Hebt u vragen of suggesties? Bel dan met Jozefien van der Put. U kunt haar bereiken via 14 0161. Of stuur uw mail naar opschoondag@abg.nl. Deed u vorig jaar ook mee met de Landelijke Opschoondag? Dan krijgt u binnenkort een brief met een inschrijfformulier. Of meld u aan via onze website.
Wilt u daarnaast supporter van schoon worden? Dat kan via www.supportervanschoon.nl. U profiteert dan van een aantal leuke voordelen. Zo kunt u een gratis klikosticker bestellen en wordt u op de hoogte gehouden van acties bij u in de buurt.