ANWB AutoMaatje binnenkort ook in Baarle-Nassau

04 november 2021
Logo AutoMaatje

Ook in Baarle-Nassau zitten veel mensen vaak thuis, omdat ze zelf de deur niet uit kunnen. Dit leidt tot eenzaamheid. Er zijn weinig mogelijkheden voor mensen die zich niet goed kunnen verplaatsen of die een beperking hebben. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken in een isolement.

ANWB AutoMaatje biedt mensen de mogelijkheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto minder mobiele plaatsgenoten. U krijgt hiervoor een kilometervergoeding. De professionals van de ANWB, Dienstencentrum Ulicoten en dorpsverbinder Eveline Beemster bieden het AutoMaatje aan. We werken ook samen met andere, plaatselijke verenigingen, zoals de Seniorenvereniging Baarle en de KBO.

Word ook AutoMaatje!

Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele dorpsgenoten? Wilt u een uitnodiging voor de voorlichtingsbijeenkomst voor vrijwilligers? Bel of mail dan met Dienstencentrum Ulicoten met Annick, Christiane of Ingrid: 013-5196316 / info@dienstencentrumulicoten.nl of met Dorpsverbinder Eveline Beemster 06-45160623, Evelinebeemster@contourdetwern.nl.