Bestuursleden voor vereniging voor verkeersregelaars gezocht

03 december 2021

Wij zoeken vrijwilligers om een nieuwe vereniging voor verkeersregelaars in onze gemeente op te richten. Wij betalen de kosten voor het oprichten van deze vereniging. De vereniging krijgt elk jaar subsidie om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen.

De vereniging

Deze nieuw op te richten vereniging bestaat alleen uit een bestuur en heeft geen leden. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester en een secretaris.

Wat doet de vereniging?

  • De bestuursleden ondersteunen de evenementenorganisaties bij het coördineren van de verkeersregelaars. Evenementenorganisaties moeten daarvoor zelf bij de vereniging aankloppen.
  • De vereniging houdt een registratie bij van evenementenverkeersregelaars die zich ook voor andere evenementen in zetten.
  • Wanneer er te weinig verkeersregelaars zijn bij evenementenorganisaties kan de vereniging mensen werven van hun (gros)lijst.
  • We volgen de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)..

Wie kan solliciteren?

Iedereen die zich als vrijwilliger in al onze dorpskernen in wil zetten om de evenementenorganisaties te ondersteunen in het coördineren van verkeersregelaars.

Bent u al beroepsverkeersregelaar? Dan heeft dat natuurlijk een meerwaarde. Het is geen vereiste.

Meld u aan!

Om u aan te melden als bestuurslid moet u het volgende doen:

U stuurt een e-mail naar melaniedebruijn@abg.nl, met daarin in ieder geval uw volledige naam, adres, geboortedatum en de functie die u zou willen hebben. Doe dit vóór 21 januari 2022.

U krijgt dan een uitnodiging voor een (online) kennismaking met Melanie de Bruijn en Piet van Drunen. U krijgt dan uiterlijk 28 januari bericht.