Breng uw stem uit voor de Stappen & Shoppen Awards!

13 maart 2020

Vier bedrijven uit Baarle zijn genomineerd voor de jaarlijkse Stappen & Shoppen Award! Stemt u ook op uw favoriete winkel of horecazaak? Dat kan nog t/m 15 maart.

Stappen & Shoppen Awards: trots op het aanbod in onze regio

Visit Baarle is hét platform voor en door Baarle, met informatie over de enclaves, horeca, winkels, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en cultuur. Visit Baarle is onderdeel van Stappen & Shoppen. Sinds 2013 organiseert Stappen & Shoppen jaarlijks de Awards als erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Tijdens de Awards worden de beste winkels en horeca uit de regio bekendgemaakt.

4 bedrijven uit Baarle maken kans op publieksprijs

Dit jaar maken vier bedrijven uit Baarle kans op de publieksprijs: ’t Goei Gevoel, Schaluinhoeve, Bakkerij Adams en Dominique Mode. De publiekswinnaars worden beoordeeld door een deskundige jury. De optelsom van de publieksstemmen en de jury bepaalt de uiteindelijke winnaars per categorie.

Zo kunt u stemmen

Helpt u de bedrijven uit Baarle mee naar de overwinning? Stem via de stemmodule op de Facebookpagina van Stappen & Shoppen. U kunt op meerdere zaken uit verschillende categorieën stemmen, maar slechts één keer per zaak.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars worden op 6 april bekendgemaakt