Centrum Baarle ontvangt derde etappe ronde van Spanje 2020 (de Vuelta)

18 november 2019

Op zondag 16 augustus 2020 is de derde etappe van de ronde van Spanje. En de wielrenners rijden door onze gemeente. Wil je de renners zien in onze gemeente tijdens de derde etappe? Kom dan naar het centrum van Baarle-Nassau. Beleef het mee of doe mee om er een veilige en onvergetelijke doorkomst van te maken. 

Derde etappe

Na de start vanuit het Kasteel van Breda, trekt het peloton via Ulvenhout, Strijbeek en Chaam naar Baarle-Nassau. De renners komen via Bredaseweg Baarle-Nassau binnen en rijden via de Hoogbraak Chaamseweg, Nieuwstraat, Singel en Sint Annaplein richting Alphen. In Baarle tijden de renners dus door Nederland en België. Na 194 kilometer trekt het peloton weer door Breda waar de finish van de etappe is. De volledige route vind je op: https://www.lavueltaholanda.com/route-3-breda-breda/ 

Beleef het mee

Beleef het ook mee op 16 augustus en kom de renners aanmoedigen. Of maak voor één dag onderdeel uit van de organisatie van een wielerkoers en meld je aan als vrijwilliger. En wil je iets organiseren langs het parkoers? Zoek even afstemming met ons, we juichen dit van harte toe. Voor meer informatie of aanmelden: neem contact op met Jan Coolen via jancoolen@abg.nl of 088-3821402.