Conny van Loon exposeert in het gemeentehuis van Baarle-Nassau

30 juni 2021
beeldje gemaakt uit stukjes metaaloverschot

Van 1 juli tot begin november kunt u in de hal van het gemeentehuis in Baarle-Nassau een nieuwe expositie bekijken. Deze keer beeldjes van de heer Conny van Loon. U kunt de expositie bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Metaaloverschot

Conny tekent, timmert, repareert en last alles aan elkaar wat los en vast zit.

Daaruit zijn de beeldjes ontstaan die nu tentoon gesteld staan in de hal van het gemeentehuis. Alle creaties heeft Conny gemaakt uit stukjes metaaloverschot (schroot).

Humorcreaties

Conny zit nog vol met plannen. Ook lachen is zijn hobby en daarom laat Conny in deze expositie ook een aantal humorcreaties zien. Daar het toch wat moeilijk is in deze coronatijd, vindt hij lachen van onschatbare waarde. Hij hoopt daarom dat u de expositie waardeert en er van geniet.

Dank

Op voordracht van zijn dochter en met hulp van nog verschillende andere mensen, is deze expositie tot stand gekomen. Hij wil die mensen hiervoor bedanken; speciaal de heer Frans Koks ( timmerman).

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze expositie? Bel dan naar Conny van Loon, telefoonnummer 013-5079105 of 06-51180398 of mail naar marijgeerts1952@gmail.com