Dorpsteam

06 december 2019

Samenwerking van hulporganisaties

Binnen onze gemeente zijn er veel organisaties die ondersteuning bieden bij vragen rondom wonen, geld, school, werk, gezondheid, opvoeden en opgroeien. Maar welke vraag kunt u nu het beste aan wie stellen? En soms spelen er ook meerdere vragen tegelijkertijd. Dan is het belangrijk dat de ondersteuners goed samenwerken. 

Dorpsteam

Dat is precies de reden waarom de specialisten die in onze gemeente ondersteuning bieden, gaan samenwerken in een Dorpsteam. Het Dorpsteam is er voor alle inwoners van onze gemeente. Het Dorpsteam werkt ook samen met inwoners en vrijwilligers. 

Eén telefoonnummer

Vanaf nu is er één telefonisch informatiepunt waar u met uw vragen terecht kunt. Medewerkers met kennis van zaken nemen hier de telefoon op. Zij weten het beste welke ondersteuning er is in de gemeente. Zij zorgen er voor dat uw vraag snel op de juiste plek terecht komt. Samen met de hulporganisaties hopen wij u op deze manier nog beter en sneller te helpen. Het informatiepunt kunt u van maandag tot en met vrijdag bereiken van 9.00-13.00 uur op het telefoonnummer 088-6050605.