Evenementenverkeersregelaars gezocht voor La Vuelta!

05 april 2022
afbeelding met tekst, teken

Op zondag 21 augustus doorkruist La Vuelta onze gemeente. Uiteraard staat veiligheid die dag voorop. Daarom zoeken wij evenementenverkeersregelaars die die dag van 10.00 uur tot-15.00 uur inzetbaar zijn. U staat dan in onze gemeente op een post langs het parcours. U kunt de wedstrijd vanaf die plek meemaken.

Wij zoeken u

Voor dit wielerspektakel zijn wij op zoek naar vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die op 21 augustus 2022 als evenementenverkeersregelaar een belangrijke bijdrage leveren om het evenement tot een succes te maken. Doet u mee om er een veilige en onvergetelijke doorkomst van te maken?

Wat verwachten wij van u?

U bent beschikbaar op zondag 21 augustus 2022 tussen 10.00 uur en 15.00 uur. U bent bereid een e-learning module te volgen en daarna een online examen af te leggen. Na het behalen van het online examen ontvangt u iedere maand een nieuwsbrief van de organisatie van de Vuelta.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bereiden u voor om de functie van evenementenverkeersregelaar goed uit te kunnen voeren. Daarnaast krijgt u een Vuelta-kledingpakket (T shirt, regenjas en hesje ), gratis eten en drinken en natuurlijk een prachtige leerzame ervaring.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar jancoolen@abg.nl met als onderwerp “Vrijwilliger Vuelta2022Baarle-Nassau”.
Vermeld in deze mail uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, adres, of uw in bezit bent van een aanstelling evenementenverkeersregelaar, eventuele voedselallergieën en kledingmaat.

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met Jan Coolen via jancoolen@abg.nl of 088-3821402.