Groot onderzoek naar koopgedrag. Doet u ook mee?

07 oktober 2021
Sfeerbeeld

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is begin september in delen van Nederland een groot consumentenonderzoek gestart; het Koopstromenonderzoek 2021. Dat onderzoek brengt in beeld waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden. Ook onze gemeente doet mee aan het onderzoek. I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek uit.

Uitnodiging in de bus

In de week van 13 oktober krijgt een groot deel van de huishoudens een uitnodiging om aan dit onderzoek deel te nemen. Krijgt u geen brief, maar wilt u wel graag meedoen? Vul dan de vragenlijst in via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Dat kan tot eind oktober. Onder alle deelnemers aan het onderzoek verloten de onderzoekbureaus 100 Horeca Cadeaukaarten van 25 euro.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek kijkt u op www.kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.