Hulp bij geldzaken en financiële problemen

29 juni 2020

Door de coronacrisis hebben veel mensen zorgen over geld. Dit is heel begrijpelijk! Wist u dat de gemeente verschillende mogelijkheden heeft om u te helpen met uw geldzaken en financiële problemen? Aarzel niet en vraag om hulp!

Vragen over geldzaken → Sociaal Raadslieden

Heeft u moeite met brieven en formulieren van bijvoorbeeld de Belastingdienst? Lukt het u niet om een uitkering, toeslag of kwijtschelding aan te vragen? Neem dan contact op met de Sociaal Raadslieden van het Instituut voor Maatschappelijk Welzijn. U kunt de Sociaal Raadslieden bereiken via telefoonnummer 076 - 524 820 en via jeeftink@imwbreda.nl.

Het Dorpsteam is er voor u!

Voor alle vragen op het gebied van wonen, financiën, gezondheid, daginvulling of opvoeding en opgroeien kunt u contact opnemen met het Dorpsteam. Het Dorpsteam is van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 13.00 uur telefonisch te bereiken via 088 - 6050605.

Financiële problemen → PLANgroep

Als u betalingsproblemen of schulden heeft kan PLANgroep u helpen. Dit geeft vaak veel rust. U kunt PLANgroep bereiken via telefoonnummer 06 - 831 203 42 en via BN@PLANgroep.nl.