Hulp en ondersteuning voor gedupeerden kinderopvangtoeslagaffaire

11 februari 2021
Foto: kind ligt op de grond en heeft geen energie om te spelen

Woont u in onze gemeente en bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst? Dan kunt u voor hulp en ondersteuning ons terecht.

De Belastingdienst/Toeslagen compenseert ouders die in de problemen zijn gekomen door die affaire. Maar voor wie in de problemen is geraakt, is dat niet altijd voldoende. Misschien is het moeilijk op andere gebieden zoals huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van uw kinderen. Wij kunnen gedupeerden helpen met aanvullende ondersteuning.

Hoe neemt u contact op?

Als u gedupeerde bent en u heeft ondersteuning nodig, neem dan contact op met ons via 14 013 of mail naar info@baarle-nassau.nl. Samen bekijken we wat we voor u kunnen doen. Daarbij gaan wij altijd uit van maatwerk. Geeft u alstublieft duidelijk aan dat het gaat om de kinderopvangtoeslagaffaire.

Weet u niet of u een gedupeerde bent?

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via de website van de Belastingdienst via de website services.belastingdienst.nl of bel (0800) 235 83 58 (gratis).Als het u niet lukt om u aan te melden, kan de gemeente u hierbij helpen.