Informatie over de nieuwe afvalinzameling

25 november 2021
containers

Leging papiercontainers

In een aantal wijken legen we komende week de papiercontainer. Het gaat om de wijken 1, 2 en 3. In wijk 1 en 2 halen we het papier op 29 november op, in wijk 3 op 2 december. Op de papieren afvalkalender ziet u boven de ophaaldata van het restafval onder welke wijk uw woning valt. Heeft u de papieren afvalkalender niet meer? Download hem dan via mijnafvalwijzer.nl. Voer uw postcode en huisnummer in. Klik bij het jaaroverzicht rechts van de maanden op het pdf-icoontje en download de afvalkalender.

Legen wij bij u in de wijk extra de papiercontainer? Deel dit bericht dan ook met uw buren.

Bij de overige wijken is de tijd tussen lediging en levering van nieuwe containers beter op elkaar afgestemd.

Levering nieuwe afvalcontainers en ophalen oude containers

Deze week levert IOK Afvalbeheer de nieuwe afvalcontainers. In de week van 29 november halen zij uw oude containers op. In de brief die u eerder van ons kreeg, staat op welke dag dat precies is. Zorg er voor dat uw oude containers leeg zijn. Bied de containers die u nu heeft aan bij de laatste keer dat we uw oude containers komen leegmaken. Wanneer dat is, ziet u op uw afvalkalender. Is een container dan niet leeg, doe de inhoud dan in uw nieuwe container. Zet uw oude containers op tijd buiten. Bedankt voor uw medewerking.

Keukenemmertjes ophalen of aanvragen

Heeft u ook een keukenemmertje aangevraagd? Haal deze dan zelf af bij het gemeentehuis in Baarle-Nassau. Dat kan tijdens de openstellingsuren; maandag, woensdag en donderdag van 08.30 uur tot 12.00 uur. En woensdag ook van 17.00 tot 19.00 uur. Hebt u geen keukenemmertje aangevraagd en wilt u dat alsnog doen? Meld u dan aan via de website.

Vragen over de nieuwe afvalinzameling? Bel gratis met 0800-9768777 of mail naar diftar@iok.be.