Is uw pmd vandaag niet opgehaald?

16 februari 2022
afbeelding met buiten, plastic zakken, boom

Zoals eerder aangegeven, haalt het IOK Afvalbeheer vanaf vandaag alleen nog maar pmd op die in de doorzichtige blauwe zak zit. We zien dat veel inwoners toch de oude groene doorzichtige zak hebben gebruikt. Het IOK neemt deze niet meer mee.

Wat nu?

Omdat het vanavond hard gaat waaien, haalt onze buitendienst vandaag (16 februari) tot 16.00 uur eenmalig de pmd zakken op die zijn blijven liggen.  Vanwege de grote hoeveelheden kunnen ze niet alles meenemen. Liggen ze na die tijd nog op straat, haal ze dan naar binnen en zet ze niet meer aan straat.

We hebben twee mogelijkheden:

  • U kunt pmd in de groene doorzichtige zak tot en met zaterdag aanbieden op de milieustraat Baarle-Nassau, tijdens openingstijden
  • U doet het pmd in een blauwe zak en biedt deze aan bij de volgende ophaalronde

Waar zijn de zakken verkrijgbaar?

U kunt de speciale zakken gratis afhalen bij:

  • Gemeentehuis Baarle-Nassau
  • MFA Bremerpoort, dienstencentrum Ulicoten

U kunt een rol per keer meenemen. Wij vragen u om een identiteitsbewijs te laten zien, zodat we weten of u ook echt in onze gemeente woont.Wij bieden de zakken namelijk gratis aan. In Baarle-Hertog moeten inwoners betalen voor de zakken.

Dat is ook de reden dat u ze niet meer op kunt halen bij de plaatselijke supermarkt.

Voor vragen over containers en diftar bel gratis met telefoonnummer 0800-9768777 of stuur een mail naar diftar@iok.be. Voor vragen of klachten over afvalinzameling bel met telefoonnummer 0032-14562775, mail: afvalbeheer@iok.be.