Kent u iemand die een lintje verdient?

06 mei 2020

Op 24 april hebben twee inwoners uit onze gemeente van de burgemeester gehoord dat zij een Koninklijke Onderscheiding krijgen. Door de maatregelen tegen het coronavirus kregen zij de versierselen nog niet opgespeld. Dat komt later dit jaar.
We weten dat er in onze gemeente nog meer mensen zijn die een ‘lintje’ verdienen. Kent u ze? Kom dan nu in actie en meld ze aan!

Aanmelden

Ieder jaar krijgen veel Nederlanders rond Koningsdag een ‘lintje’. Dat gebeurt ook in 2021. Daarvoor moet de burgemeester de aanvragen al op 1 juli 2020 binnen hebben! U kunt als organisatie of als privépersoon (ondersteund door een organisatie) de aanvrager van een ‘lintje’ zijn.

Eerst bellen

Wilt u iemand voordragen voor een lintje? Bel dan eerst met Lisette Roosing van de afdeling Communicatie, telefoonnummer 088-3821381 of mail naar lisetteroosing@abg.nl. Zij kan u vertellen wat er allemaal bij komt kijken.

Informatie vooraf

Wilt u vooraf wat meer informatie over aanvraagprocedure, voorwaarden, beoordeling van de aanvraag en afwikkeling, ga dan naar www.baarle-nassau.nl/onderscheiding of kijk op www.lintjes.nl.