LandStad De Baronie en VVV’s komen met vakantiekrant vol praktische tips!

06 juli 2021
Baronie van Breda krant

Streeknetwerk LandStad De Baronie, de VVV’s en toeristische informatiepunten in De Baronie van Breda komen deze week met een vakantiekrant. Zij doen dit in samenwerking met Uitgeverij De Bode en Uitgeverij Em. de Jong. In deze krant komt de aantrekkelijkheid en veelzijdigheid van De Baronie nog eens extra naar voren.

Samenwerking alle VVV’s en toeristische informatiepunten

De krant vloeit voort uit de samenwerking tussen ondernemers, VVV’s en toeristische informatiepunten en de gemeenten verenigd in LandStad De Baronie: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert. De krant valt in de brievenbus bij bijna 160.000 adressen. Daarnaast verspreiden de VVV’s en toeristische informatiepunten nog eens ruim 20.000 exemplaren via hotels, restaurants, campings en vakantieparken.

Inspiratie om de De Baronie te ontdekken

De krant ‘Op pad in De Baronie van Breda’ brengt natuurgebieden, routes, bezienswaardigheden, streekproducten en ‘family-fun’-activiteiten voor het voetlicht en inspireert volop om deze zomer de pareltjes in de Baronie te ontdekken: de veelzijdige natuur met statige bossen, uitgestrekte polders, woeste heide, oeroude vennen, kabbelende beken en ongeëvenaard schone beekdalen. Maar ook cultuur en historie komen aan bod: karakteristieke monumenten, molens, musea en bijzondere kerken. En omdat we dol zijn op goed eten, is er ook aandacht voor culinaire hotspots en streekproducten.

Magie van de Baronie

De krant kunt u ook online bekijken via www.magievandebaronie.nl. Op deze website staan ook doorverwijzingen naar de verschillende VVV’s en toeristische informatiepunten in de deelnemende gemeenten.