Mondkapje verplicht bij bezoek aan gemeentehuis

07 oktober 2020
Vogelhut De Achtertuin,

Komt u naar het gemeentehuis in Baarle-Nassau? Dan moet u een mondkapje dragen in de publieke ruimtes. Ook medewerkers van de gemeente dragen daar een mondkapje. Als er een spatscherm is (bij de balie) dragen medewerkers geen mondkapje.

Publiekshal

U moet een mondkapje dragen in de hal waar u binnenkomt. Zodra u gaat zitten, mag het mondkapje af. Mocht u uw mondkapje zijn vergeten dan kunt u er een krijgen van de medewerker bij de balie. 

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Het dragen van een mondkapje is een extra maatregel die geldt naast de hygiënemaatregelen en de 1,5 meter afstand. We verzoeken u ook om alleen naar uw afspraak te komen, tenzij het noodzakelijk is dat er iemand bij is. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Blijf thuis als u klachten heeft zoals niezen, hoesten, koorts of benauwdheid.

Maak een afspraak

Veel zaken kunt u online regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel of akte aanvragen of het aanvragen van een keuring voor uw rijbewijs. Komt u toch naar het gemeentehuis? Dan moet u een afspraak maken. U kunt online een afspraak maken via onze website of door te bellen met ons algemene nummer 14 013.