Mooie initiatieven van inwoners

07 april 2020

‘Geweldig die betrokkenheid van iedereen’

Dorpsverbinder Eveline Beemster had het ook afgelopen week druk met bemiddelen tussen inwoners die hulp vragen en vrijwilligers. Eveline: “ Ik sta nog altijd verbluft over de betrokkenheid van iedereen.” Ook Ingrid en Christiane van dienstencentrum Ulicoten staan paraat voor inwoners van Ulicoten die hulp nodig hebben.

“Deze week belde Aleida om maar liefst 30 legpuzzels van 1000 stuks te doneren. Voor inwoners die het fijn vinden om zo de dag een beetje te breken. En Dymphie gaat de bezoekers van het Boals Bakske en mensen waar we ons zorgen om maken bellen. Om te vragen hoe het met hen gaat en of ze hulp nodig hebben,” vertelt Eveline. Ze krijgt ook steeds meer vragen om kaartjes (digitaal) te sturen aan ouderen die eenzaam zijn. Kaartjes zijn welkom! Neem hiervoor contact op met Dorpsverbinder Eveline. Dan zorgt zij dat de kaartjes bij de juiste mensen terecht komen.

Ingrid en Christiane gaan ook in Ulicoten kaartjes rondbrengen. Op de kaartjes staat de vraag of mensen hulp nodig hebben. En de contactgegevens van Ingrid, Christiane en Eveline.

Fijn dat jullie er zijn!

Afgelopen week werden door vrijwilligers weer veel boodschappen en medicijnen gehaald voor inwoners die zelf de deur niet uit kunnen. En niet te vergeten alle geweldige vrijwillige maaltijdbezorgers in onze dorpen. Fijn dat jullie er zijn!

Heeft u hulp nodig? Of wilt u anderen helpen?

Bel Eveline Beemster via 06-45160623 of stuur een berichtje (maandag t/m vrijdag van 09:00 -17:00 uur; in geval van crisis ook in het weekend tot 17:00 uur). Of mail naar: evelinebeemster@contourdetwern.nl. Ook Ingrid en Christiane van dienstencentrum Ulicoten staan voor u klaar! Bel naar 013- 519 6316 (maandag t/m vrijdag van 08.45 – 12.00 uur. Dinsdag en donderdag ook van 12.45 – 14.45 uur).