Paasboodschap burgemeester Marjon de Hoon - Veelenturf

10 april 2020

Wie had ooit kunnen bedenken dat Pasen 2020 er zo anders uit zou gaan zien. Geen eieren zoeken bij opa en oma of met de buurtvereniging, en ook geen gezellige paasbrunches met veel vrienden of familieleden.

Alternatieven

Namens het gemeentebestuur wenst burgemeester Marjon de Hoon – Veelenturf iedereen ondanks alles toch een fijn paasweekeind. “Bijzondere tijden zorgen ook voor een bijzonder Pasen. Voor velen is Pasen een tijd om familie te bezoeken. Daar zet de coronacrisis een forse streep door. Maar we zoeken naar alternatieven om elkaar op een andere manier te ontmoeten: digitaal, telefonisch of vanachter glas. Blijft staan dat dit absoluut anders is dan we zouden willen. Ik denk daarbij in het bijzonder aan mensen die al weken geen bezoek mogen ontvangen.

‘Houd vol!’

Gelukkig trekt de lente zich weinig aan van de coronacrisis. Ik hoop dat het zonnetje u dan ook letterlijk en figuurlijk wat mag verwarmen. Geniet van het mooie weer, maar volg de maatregelen. Ik ben overigens trots op het feit dat de meeste mensen in Baarle zich over het algemeen goed aan de richtlijnen houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle, dus houd vol!”