Samen voor duurzaam, samen bewust

15 augustus 2019

Klimaatakkoord, energietransitie, verduurzaming, natuurrampen… het nieuws is er vol van. Feit is dat we samen voor een grote opgave staan. We kunnen ons voorstellen dat u hierover veel vragen heeft. Wat kunt u nú al doen? Zijn er subsidies? Wat levert het op? Daarom hebben we een energieloket opgestart, samen met de Provincie, energieleveranciers, bedrijven en de andere gemeenten uit de regio. Hier kunt u terecht met ál uw vragen over het verduurzamen van uw woning.

Hét online energieloket voor woningeigenaren

Bent u eigenaar van een woning in Baarle-Nassau? Het Regionaal Energieloket helpt u met tips en vragen over duurzaam wonen, zoals zonnepanelen, isolatie- en warmte-oplossingen. U vindt hier ook een handige HuisScan, die u laat zien welke maatregelen het beste passen bij uw woning. Ook biedt het loket een overzicht van mogelijke subsidies. U kunt zelfs direct offertes opvragen bij aanbieders van energiemaatregelen.

Liever een advies op maat?

Komt u er zelf niet uit? Dan staat het team van het Regionaal Energieloket voor u klaar met deskundig advies. Kortom, energie besparen was nog nooit zo makkelijk!