Vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet!

07 december 2020

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Alle vrijwilligers van gemeente Baarle-Nassau: bedankt! Fantastisch wat jullie allemaal voor een ander over hebben. Jullie zijn van onschatbare waarde voor onze gemeenschap!

Grote waardering

Wethouder Nico Sommen: "Door het coronavirus is dit jaar alles anders. Dat vroeg en vraagt nog steeds veel flexibilteit en creativiteit van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in onze gemeente. Bedankt voor uw inzet, toewijding en betrokkenheid! We waarderen dit enorm."

Een traktatie als bedankje

Vrijwilligers van organisaties en verenigingen bedanken we met een tegoedbon voor een lekkere traktatie. Wij sturen 1 bon per adres, maar beseffen dat het aantal vrijwilligers per geadresseerde sterk uiteen kan lopen. Mocht 1 bon niet voldoende zijn om uw vrijwilligers te trakteren, dan zorgen we voor een aanvulling. U kunt dit per mail doorgeven aan de Dorpsverbinder, Eveline Beemster. Haar mailadres is evelinebeemster@controudetwern.nl Ook als u geen bon heeft ontvangen, maar wel hiervoor in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met Dorpsverbinder Eveline Beemster.

De vrijwilligers die zich op individuele basis inzetten, stuurden we samen met dorpsverbinder Eveline en de medewerkers van het Dienstencentrum een uitnodiging voor een attentie.