Zonnepanelenactie in gemeente Baarle-Nassau van start!

11 augustus 2020

Steeds meer bedrijven bieden zonnepanelen aan. Dat maakt het voor u als huiseigenaren moeilijk om een goede keuze te maken. Daarom starten we samen met het Regionaal Energieloket een zonnepanelenactie voor onze inwoners. Zo maken we het verduurzamen van uw woning makkelijker en leuker. Doordat we de aankoop bundelen, kunt u zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs. Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring kozen zij Saman Groep voor de installatie van de zonnepanelen.

Bekijk onze online informatieavond op donderdag 17 september

Wilt u meer weten over de zonnepanelen actie? Bekijk dan onze online informatieavond op donderdag 17 september. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden. Kijk voor een stap voor stap uitleg op www.regionaalenergieloket.nl. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u meer informatie over de zonnepanelenactie. En kunt u vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Zo schrijf u zich in voor de zonnepanelenactie

U kunt zich inschrijven voor de zonnepanelenactie op www.regionaalenergieloket.nl. U krijgt dan een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. De installateur adviseert u over onder andere de hoeveelheid en de locatie van de zonnepanelen. Daarna ontvangt u een persoonlijke offerte en kunt u besluiten of u meedoet met de actie.