Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Sport

Sporten is gezond en houd je actief. Op verschillende manieren daagt de gemeente iedereen uit om te sporten en te bewegen.

Wat doen (buurt)sportcoaches?

De gemeente werkt met (buurt)sportcoaches. Zij verzorgen alle gymlessen op alle basisscholen, naschoolse sportprogramma’s op alle basisscholen, sportdagen en schoolsporttoernooien. Maar ook sportprogramma’s voor groepen van de plaatselijke KBO’s, projecten bij sportverenigingen en beweegprogramma’s voor chronisch zieken.

Ondersteuning nodig bij uw eigen sport- en beweegactiviteit?

Heeft uw organisatie plannen om sport- of beweegactiviteiten te organiseren? En wilt u hierbij ondersteuning van een sportcoach? Neem dan contact op met de Martin Gommers van de gemeente. Hij is bereikbaar via 088-3821206 of 06-20011698 of per mail martingommers@abg.nl.

Ruimte nodig om te sporten of te bewegen?

Gymzaal Ulicoten (Adres: Bernardusstraat 17, 5113 TG Ulicoten)

Als u een ruimte in de gymzaal in Ulicoten wilt huren kunt u contact opnemen met Stichting ‘t Dorpshuis op het volgende telefoonnummer: 013-5199538. De beheerders zijn buiten de vakanties vrijwel altijd aanwezig op maandag- donderdag en vrijdagavond. Ook kunt u via email: info@dorpshuisulicoten.nl contact opnemen met stichting ’t Dorpshuis.

Gymzaal Ulicoten is te verdelen in twee kleinere zalen en heeft kleinere afmetingen dan sportzaal Uilenpoort.

Sporthal Uilenpoort (Adres: Schoolstraat 40, 5111 XP Baarle-Nassau)

Deze sporthal is te huren voor zowel structureel gebruik als voor incidenteel gebruik. Voor alle binnensporten alsmede voor sporttoernooien, evenementen en activiteiten die in een sporthal passen. Een horecavoorziening is aanwezig.

Wilt u een aanvraag doen voor zaalhuur dan kunt u mailen naar uilenpoort@baarle-nassau.nl of 's avonds bellen naar het volgende telefoonnummer: 013-5079953.

Sportzaal Uilenpoort is middels een scheidingswand te verdelen in twee kleine zalen. De hal is geschikt voor alle binnensporten.