Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Ontwerp wijzigingsplan Heikantsestraat 6 in Ulicoten

Door initiatiefnemer is een wijzigingsplan voor de locatie Heikantsestraat 6 in Ulicoten opgesteld. Het ontwerp wijzigingsplan bevat ook verschillende onderzoeken. Het ontwerp wijzigingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp wijzigingsplan Heikantsestraat 6 in Ulicoten ligt met ingang van 7 juni 2019 tot en met 18 juli 2019 voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk wijzigingsplan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Baarle-Nassau, postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau

Voor informatie over dit wijzigingsplan kunt u contact opnemen met Dhr. van der Zwaluw, per mail via alexvanderzwaluw@abg.nl of telefonisch via 088-3821453.

U kunt zich ook aanmelden voor de ‘attenderingsservice’ van officiële berichten van de overheid. Als u zich hier aanmeldt krijgt u automatisch een bericht als er een publicatie wordt gedaan in uw buurt. Op www.overheid.nl/attenderingsservice kunt u zich aanmelden en blijft u altijd op de hoogte van berichten over uw buurt.