Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Volksfeest opening randweg Baarle

Samen met negentien verenigingen houden de gemeenten Baarle-Nassau, Baarle-Hertog en Cultureel Centrum Baarle op zaterdag 7 september een volksfeest. Het feest is om de opening van de randweg te vieren. Ter hoogte van de personeelsparking van Drukkerij Em. de Jong staat een tent waar je kan genieten van een drankje en een hapje. Op de randweg maken we met de verenigingen een mooi programma. Het is een uniek gebeuren om samen de randweg op te wandelen. En deel uit te maken van dit volksfeest. Een feest voor elke Baarlenaar.

Cesar Zuiderwijk zoekt jou voor drumspektakel

Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) roept slagwerkers op om samen een drumspektakel neer te zetten bij de randweg. Heb je een drumstel, drum of percussie-instrument? En heb je tijd op zaterdag 7 september tussen 14.30 uur en 16.00 uur? Dan kan je meedoen met het grootse drumspektakel, samen met Cesar. Meld je uiterlijk op woensdag 4 september aan door een mail te sturen aan wim.vervoort@ccbaarle.org of paul.van.haeren@ccbaarle.org. Of bel met het Cultureel Centrum Baarle. Telefoon 014 699 326 (B) of 013 507 82 33 (NL). Geef bij het aanmelden je naam en telefoonnummer op en welk soort slagwerk je speelt.

Hoe laat begint het volksfeest?

Zodra het programma van het feest klaar is, hoort u er meer over. We kunnen al wel vertellen dat het feest om 10.00 uur begint en rond 17.00 uur eindigt. Om veilig de laatste voorbereidingen te treffen, sluiten we de randweg om 06.00 uur af. Na het feest gaat de weg om 18.00 uur weer open voor het verkeer. Zet dus uw wekker als u alles wilt meemaken van het volksfeest op 7 september.

Lopen op de randweg of laat je rondrijden

Tijdens het volksfeest heb je van 10.00 uur tot 17.00 uur de gelegenheid om over de weg te lopen. Iets wat normaal gesproken niet mogelijk is. Wil je je over de weg laten rondrijden? Dat kan! Verenigingen bieden rondleidingen aan met onder andere volkswagenbusjes, oldtimers en koetsen. Ook mindervaliden zijn van harte welkom om over de weg te rijden met bijvoorbeeld een rolstoel of scootmobiel.

Met trots presenteren wij het feestteam volksfeest Baarle

Deze negentien verenigingen zorgen voor een aantrekkelijk en afwisselend feestprogramma tijdens het volksfeest: Heemkundekring Amalia van Solms, dansclub Baarle, scootmobielclub Baarle, Boa Sorta, KVV Dosko Baarle, Enclavekoor, Enclaveruiters, Enclave Theater, The Ferrymen, Golden Girls, Historische Machineclub Club Kempen, Erfgoed Noorderkempen, Okra Dans, oldtimervereniging, Omroep Baarle, harmonie Sint Remi, muziekvereniging Ulicoten, parochiekoor Ulicoten en de ZLTO. Ook Cesar Zuiderwijk, de drummer van Golden Earring, heeft medewerking toegezegd.