Openingstijden

Op deze pagina vindt u de openingstijden van het gemeentehuis en de milieustraat. In Baarle-Nassau werken we alleen op afspraak.

Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak.

LET OP: maatregelen coronavirus

De coronacrisis houdt ons allemaal in haar greep. Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus en de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven, hebben we onze openingstijden aangepast. Het gemeentehuis in Baarle-Nassau is vanaf 14 oktober alleen open voor producten die u niet digitaal kunt regelen of aanvragen. U kunt daarvoor, nadat u een afspraak heeft gemaakt, terecht op:

  • Maandagochtend van 08:30 uur tot 12:00 uur
  • Woensdagochtend van 08:30 uur tot 12:00 uur
  • Woensdagavond van 17.00 uur tot 19.00 uur

 

Deze tijden gelden ook voor het afhalen van bijvoorbeeld uw rijbewijs of reisdocument bij de receptie. En ook voor het halen van PMD-zakken of luierzakken.

Als u (milde) klachten heeft (koorts, niezen, hoesten e.d.)vragen wij u thuis te blijven en een andere afspraak te maken.

Een afspraak kunt u maken via onze website www.baarle-nassau.nl of door te bellen naar 14 013.

Heel veel zaken kunt u digitaal regelen, via onze website; daar hoeft u niet voor naar het gemeentehuis te komen. Kijkt u eerst op onze website voor welke producten dat geldt en hoe u dat kunt doen. U kunt tijdens de openingstijden ook chatten met onze virtuele assistent.

Telefonisch (14 013) zijn we te bereikenvan maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur.

Tijdens feestdagen is het gemeentehuis gesloten. Dit geldt voor Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Pinksteren, Hemelvaart, Kerstmis en nieuwjaarsdag.

Verder kent de gemeente in 2021 de volgende sluitingsdagen (brugdagen): maandag 26 april en vrijdag 14 mei.

LET OP: Veiligheidsmaatregelen Milieustraat Baarle

De milieustraat aan de Smederijstraat in Baarle-Nassau is normaal geopend. U hoeft geen afspraak te maken. Wel gelden nog veiligheidsmaatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand tot de medewerkers en andere bezoekers.
  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Blijf thuis als u (milde) klachten heeft, als u zich ziek voelt of als u koorts heeft!

 

Meer informatie en regels

Bekijk voor uw bezoek de veiligheidsregels en wat u wel en niet mag brengen in dit nieuwsbericht. U kunt ook bellen naar ons Klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 013.

Openingstijden Milieustraat

Voor een bezoek aan de Milieustraat hoeft u geen afspraak te maken.

Openingstijden Milieustraat (Adres: Smederijstraat 6, Baarle-Nassau)

Openingstijden Milieustraat
DagOpeningstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 uur - 16.00 uur
Donderdag10.00 uur - 16.00 uur
Vrijdag10.00 uur - 16.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 16.00 uur

De milieustraat is in 2021 op de volgende dagen gesloten: 1 januari (Nieuwjaarsdag), 1 mei (Dag van de arbeid), 13 mei (Hemelvaartsdag), 21 juli (Nationale Feestdag), 11 november (Wapenstilstand) en 25 december (1e Kerstdag).

Links

Downloads