Proclaimer

De gemeente Baarle-Nassau is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Als u iets ziet wat volgens u niet klopt, geef het dan door via info@baarle-nassau.nl.

Hergebruik van teksten en afbeeldingen

Alle informatie op deze website mag u voor eigen gebruik opslaan. Hergebruik van teksten is toegestaan. Wij vragen u dan wel vriendelijk om de bron 'gemeente Baarle-Nassau' te vermelden.

Voor het gebruik van beeldmateriaal geldt het volgende:

  • Afbeeldingen van de gemeente Baarle-Nassau mag u hergebruiken. Het is voldoende om de bron 'fotoarchief gemeente Baarle-Nassau' te benoemen.
  • Op afbeeldingen die gemaakt zijn door fotografen en bedrijven rusten auteursrechten. Wilt u een afbeelding hergebruiken? Neemt u dan contact op met de fotograaf.

Verwijzingen naar andere websites

Op www.baarle-nassau.nl komt u diverse links tegen die naar andere websites van publiek- of privaatrechtelijke organisaties verwijzen. De gemeente Baarle-Nassau biedt deze links aan bij wijze van dienstverlening. Bij het verlaten van de website www.baarle-nassau.nl zijn de bepalingen van de betreffende website van toepassing.