Bouw- en woningbouwprojecten

Zoekt u een bouwkavel om zelf uw droomwoning te bouwen? Of wilt u een nieuwbouwwoning kopen of huren? Hier vindt u informatie over een aantal grotere woningbouwprojecten in onze gemeente. Dit overzicht is niet volledig. Voor algemene informatie over nieuwbouwprojecten in de gemeente Baarle-Nassau kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via info@baarle-nassau.nl of telefoon 14 013.

Limfa / De Lanen van Baerle

In de woonwijk Limfa staan woningen op Nederlands en Belgisch grondgebied. De laatste woningen worden in 2020 opgeleverd. In 2021 ontwikkelt aannemersbedrijf Van Gisbergen een vervolg op Limfa: “De Lanen van Baerle”. Dit is een puur Nederlandse ontwikkeling en omvat zowel koop als huurwoningen, patiobungalows, starterswoningen als duurdere woningen. De verkoop is nog niet gestart, maar voor informatie kunt u zich richten tot www.gisbergen.nl.

Landgoed Hooghuys (buitengebied)

Heeft u interesse om een riante bouwkavel te kopen in het buitengebied van Baarle-Nassau? Dan zijn daar mogelijkheden op het nieuw te realiseren Landgoed Hooghuys. De aanleg van de nieuwe natuur waartussen u kunt komen wonen is al ver gevorderd. De kavels zijn tussen 3.000 en 5.000m2 groot en bieden veel ruimte voor uw droomhuis. Meer informatie vindt u op de website van Verschel & Van Dun.

Woonzorgcomplex Janshove

Woonstichting Leystromen en zorginstelling Thebe gaan het verzorgingstehuis Janshove slopen en een nieuw woon- en zorgcomplex realiseren. Dit gebeurt in meerdere fases:

  • De 1e fase bestaat uit een woongebouw aan de Rector van den Broekstraat. In dit gebouw komen woningen voor bewoners met een zware zorgvraag (vooral ouderen met lichamelijke aandoeningen of dementie). Thebe start in 2021 met de bouw van dit plandeel.
  • De 2e fase bestaat uit de sloop van het huidige verzorgingstehuis en nieuwbouw van een Gasterij en commerciële huurappartementen aan de Sint Janstraat. We verwachten dat de 2e fase start in 2022.
  • De 3e fase bestaat uit de bouw van sociale huurappartementen door Leystromen. We verwachten dat in 2024 de laatste fase wordt opgeleverd.

Wilt u hier komen wonen? Schrijft u zich nu dan in bij www.thebe.nl of www.leystromen.nl.