Onderhoud groen

Voor het onderhoud van plantsoenen, struiken en grasvelden werken we samen met groenaannemer Vebego Groen. Deze aannemer borstelt het onkruid weg, veegt de straten, knipt de hagen, maakt de perken onkruidvrij, maait het gras en ruimt het zwerfafval op. We snoeien als gemeente zelf de bomen en planten nieuwe bomen en struiken.

Melding doorgeven

Is het onderhoud van het groen niet goed? Denk bijvoorbeeld aan overhangende of losse takken, uitstekende wortels, onkruid in een perk of struiken die niet zijn gesnoeid. Maak een melding via de BuitenBeter app of via onze website.

Samenwerking met inwoners

Vebego werkt graag samen met inwoners. U weet tenslotte zelf het beste wat nodig is in uw wijk. Heeft u een leuk groen idee voor uw buurt of straat? Neem dan via e-mail contact op met de omgevingsmanager van Vebego. Hij denkt graag met u mee.

Onderhoudskalender groen

In de onderhoudskalender groen ziet u welke onderhoudswerkzaamheden onze groenaannemer dit jaar uitvoert. Door het jaar heen informeren wij u ook via de gemeentelijke communicatiekanalen over het onderhoud op dat moment.

Vragen

Voor vragen over de werkzaamheden neemt u contact op met de omgevingsmanager van Vebego via e-mail.