Trouwambtenaren

Jacqueline van der Kaa-Swolfs

Ik ben bij de gemeente Baarle-Nassau werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) sinds april 2002. De vraag kwam op mijn pad of ik deze functie wilde aanvaarden. Die uitdaging heb ik graag aanvaard.

Ik ben zelf ook getrouwd en vind ieder huwelijk of geregistreerd partnerschap steeds weer uniek en bijzonder. Ik vind het een eer dit mooie beroep te mogen uitoefenen naast mijn werk als verpleegkundige en menig taak als vrijwilliger. Heel bijzonder was het ook om in 2013 het huwelijk van onze jongste dochter en schoonzoon te mogen voltrekken. Ik probeer me steeds zo goed mogelijk in te leven in jullie als bruidspaar en er een bijzonder moment van te maken samen met jullie. Zingen is mijn passie, dus wie weet is er ook een vrolijke of serieuze passende noot als persoonlijk tintje.

Andere mogelijkheden

Als u uw huwelijk of geregistreerd partnerschap wilt laten voltrekken door een eigen buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) dan moet deze al een actuele beëdiging en benoeming hebben in een andere Nederlandse gemeente. Daarnaast dient u een verzoek te doen aan de gemeente Baarle-Nassau tot het éénmalig benoemen van deze BABS. Neem hiervoor ruim voor uw huwelijks- of partnerschapsdatum contact op met de gemeente Baarle-Nassau via 14 013.